UŽ JEN 12 DNÍ: Soutěžte s nápady na zlepšení životního prostředí na CXI

19. 3. 2024

JEŠTĚ JSTE NESOUTĚŽILI SE SVÝM NÁPADEM? MÁTE JEŠTĚ 10 DNÍ TO NAPRAVIT! Termín pro vaše návrhy je do 30. března!

Na začátku února jsme vyhlásili SOUTĚŽ o nejlepší nápad na zlepšení přístupu k životnímu prostředí na CXI. Chcete zelenější interiéry? Lepší využití vody? Včelí úly na střeše budovy? Zamyslete se, jak můžeme zlepšit náš společný přístup k životnímu prostředí a co změnit. 

Soutěžní návrhy posílejte na reditel.cxi@tul.cz do 30. března 2024. Máte-li v hlavě fantastický nápad, který může přinést skutečnou změnu, teď je ten správný čas sdílet ho se všemi!

Podmínky a pravidla soutěže jsou jednoduchá:
hledáme praktické a realizovatelné nápady. Máme v úmyslu nejen diskutovat o tom, jak bychom mohli zlepšit naši udržitelnost, ale také skutečně přejít k akcím. Vaše návrhy by měly být proveditelné v rámci našeho podniku a přinést pozitivní dopady na naše postavení v oblasti životního prostředí.

Jak se zúčastnit a tedy přispět? Stačí nám poslat váš nápad nebo projektový návrh na reditel.cxi@tul.cz do 30. března 2024. Můžete se zúčastnit jako jednotlivec nebo tým. Následně bude provedeno zhodnocení všech příspěvků a vyhlásíme tři nejlepší nápady, které budou odměněny cenami!

 

 

 Těšíme se na vaše inovativní myšlenky a kreativní nápady. Nechejme se překvapit, jak můžeme společně posunout naši firmu směrem k udržitelnější budoucnosti. Takže se pusťte do práce a pojďme společně vytvořit lepší a zelenější prostředí pro všechny na CXI!

Hlavní partneři

AWAL
Škoda Auto
Česká Zbrojovka
Elmarco
Fakultní nemocnice Motol
Preciosa
Skupina UJV
Atrea
Innogy
Auren