Bowlingový turnaj O pohár ředitele CXI

2. 11. 2023

I letos jsme si znovu potvrdili, že bowling je ideální týmová zábava pro zaměstnance výzkumného pracoviště CXI. Letošní „Pohár ředitele CXI“ jsme si zahráli v hojném počtu v oblíbeném Buddy baru v liberecké Aréně. Pohár získal nového majitele a kdo je vítězný tým? Čtěte dál :)

Chtělo to trochu síly a trochu štěstí. Bodů jsme letos uhráli více, ale rekord místní dráhy jsme nepokořili ani letos. Nejkrásnější byl jednoznačně tým OABI v promyšlených kostýmech. Asi největší senzací bylo střídání vítězů na 1. místě. Ale nepředbíhejme.

Akce byla naplněná soutěžní atmosférou, očekáváním, kolik kuželek padne a kolik bodů si každý z nás připíše na své konto. A nejvíce nakonec zazářil tým Oddělení konstrukce strojů. Krásný putovní pohár míří na poličku strojařů. Blahopřejeme!

Loňský vítěz, tým Oddělení nanochemi, uhrál 2. místo. Blahopřejeme také!

Celkově to byl večer plný zábavy, sportu a pohody. Ať už jsme byli vítězi nebo poražení, jedno bylo jisté – natrénovali jsme techniku a společně si to užili. Děkujeme všem, kdo jste tam byli. S ostatními se těšíme příště.

Velké díky patří všem účastníkům a také organizátorům celé akce. Budeme se moc těšit na další. Je důležité vytvářet podmínky pro neformální setkávání s kolegy.

Malé tajemství na závěr: Ideální dráha koule neexistuje :)

Více fotek najdete TADY.

 

Hlavní partneři

AWAL
Škoda Auto
Česká Zbrojovka
Elmarco
Fakultní nemocnice Motol
Preciosa
Skupina UJV
Atrea
Innogy
Auren