Ještě nepoužíváte Scite_? Začněte, usnadní vám práci!

8. 1. 2024

1,2 bilionu citací extrahovaných a analyzovaných z 187 milionů článků, kapitol knih, preprintů a datových souborů. Přesně to obsahuje databáze Scite. Od letošního ledna mají všichni zaměstnanci Technické univerzity v Liberci do tohoto citačního nástroje přístup.

Databáze poskytuje výzkumníkům a studentům neocenitelnou pomoc při vyhledávání vědeckých článků a studií. Scite_ se zaměřuje nejen na samotné citace, ale také na jejich kontext, což umožňuje uživatelům získat detailnější informace o vztazích mezi publikacemi.

Pro přístup k této cenné databázi stačí navštívit webovou adresu https://scite.ai/ a kliknout na tlačítko "Sign in", kde se můžete přihlásit pomocí svého účtu Google. Alternativně je možné využít přihlášení přes Shibboleth.

Využívejte Scite_ naplno ve svém výzkumu a řekněte o tom i svým kolegům a kolegyním. Tento nástroj poskytuje mnoho užitečných funkcí a výhod, které mohou přispět k efektivnějšímu vyhledávání a práci s vědeckými publikacemi.

V případě jakýchkoli dotazů nebo potřeby dalšího vysvětlení se neváhejte obrátit na pana Ludvíka Steinera z Univerzitní knihovny, který vám rád poskytne bližší informace a asistenci.

Scite_ umožní vědcům a studentům získat ještě lepší přehled o současném stavu vědeckého poznání ve svých oblastech zájmu.

Hlavní partneři

AWAL
Škoda Auto
Česká Zbrojovka
Elmarco
Fakultní nemocnice Motol
Preciosa
Skupina UJV
Atrea
Innogy
Auren