Soutěž: Životní prostředí na CXI

2. 2. 2024

Nadšení a kreativita jsou na CXI doma. Jsme toho příkladem ve všem, co děláme. Konečně se blíží ke konci období, kdy píšeme projektové zprávy za rok 2023, a konečně máme nyní možnost přemýšlet o něčem jiném, například: jak zlepšit přístup k životnímu prostředí. Proto vyhlašujeme SOUTĚŽ o nejlepší nápad na zlepšení přístupu k životnímu prostředí na CXI.

Soutěžit budeme v období od 1. února do 30. března 2024. Máte-li v hlavě fantastický nápad, který může přinést skutečnou změnu, teď je ten správný čas sdílet ho se všemi!

Podmínky a pravidla soutěže jsou jednoduchá:
hledáme praktické a realizovatelné nápady. Máme v úmyslu nejen diskutovat o tom, jak bychom mohli zlepšit naši udržitelnost, ale také skutečně přejít k akcím. Vaše návrhy by měly být proveditelné v rámci našeho podniku a přinést pozitivní dopady na naše postavení v oblasti životního prostředí.

Jak se zúčastnit a tedy přispět? Stačí nám poslat váš nápad nebo projektový návrh do 30. března 2024. Můžete se zúčastnit jako jednotlivec nebo tým. Následně bude provedeno zhodnocení všech příspěvků a vyhlásíme tři nejlepší nápady, které budou odměněny cenami!

Těšíme se na vaše inovativní myšlenky a kreativní nápady. Nechejme se překvapit, jak můžeme společně posunout naši firmu směrem k udržitelnější budoucnosti. Takže se pusťte do práce a pojďme společně vytvořit lepší a zelenější prostředí pro všechny na CXI!

 

 

Hlavní partneři

AWAL
Škoda Auto
Česká Zbrojovka
Elmarco
Fakultní nemocnice Motol
Preciosa
Skupina UJV
Atrea
Innogy
Auren